Webdesign en logo ontwerp strandpaviljoen De Zeemeeuw
164
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-164,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Website beste strandpaviljoen van Nederland

Deze drietalige website is van alle moderne gemakken voorzien. De website staat hoog in de zoekresultaten van Google en is geoptimaliseerd voor de verschillende schermformaten van tablets, telefoons en computers.

Na de ontwikkeling van het ontwerp is een WordPress thema op maat ontwikkeld zodat de eigenaar of medewerkers de inhoud van de website gemakkelijk kunnen veranderen.

LOGO ONTWERP

Op basis van de wensen van de opdrachtgever is er een nieuw logo ontworpen die toegepast wordt op verschillende uitingen, variërend van een menukaart tot visitekaartjes.

 

logo ontwerp noordwijk

Reactie opdrachtgever

zeemeeuw1“Wij zijn blij met onze nieuwe website en logo, passend bij de stijl en sfeer van ons druk bezochte strandpaviljoen. De website staat hoog in google, is helemaal up-to-date en is zowel op desktop, tablet als telefoon goed te lezen. Een informatieve website die in samenspraak met Hans van “Kustlicht” is ontstaan en zich richt op een specifieke markt. En niet onbelangrijk, een goede ‘nazorg’.”

Jan Klinkenberg – Eigenaar strandpaviljoen De Zeemeeuw

Details

Taken: Website ontwerp, website bouw, wordpress intergratie, zoekmachine optimalisatie, logo ontwerp, fotografie
Locatie: Noordwijk aan Zee
Website: www.zeemeeuw.com