Veel gestelde vragen | Kustlicht
15989
page-template-default,page,page-id-15989,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Vragen & Antwoorden

Op deze pagina vindt je antwoorden op een aantal veel gestelde vragen. Mocht je vraag er niet tussen staan of heb je andere vragen, neem dan contact op.

Wat zal mijn website of ontwerp gaan kosten?

Ik heb geen vaste prijzenlijst. Ik luister daarentegen goed naar je wensen en stel een uniek voorstel samen dat daarop is afgesteld. Om inzicht te krijgen in de wensen en voorwaarden van je project begin ik met een oriënterend gesprek. Deze briefing kan op afspraak plaatsvinden of online via een vragenlijst. Zodra al je wensen duidelijk zijn, voorzie ik je van een vrijblijvende offerte op maat.

Kunnen we op afstand samenwerken?

Ja. Veel van mijn klanten wonen niet in de buurt of in het buitenland. Zaken worden in dit geval gedaan via e-mail, telefoon en/of skype.

Als je een project op afstand wilt starten vul dan de volgende vragenlijst zo volledig mogelijk in.

Met wie zal ik samenwerken?

Ik ben je enige contactpersoon. Geen accountmanagers maar direct contact met de ontwerper. Zo komen wij samen tot resultaten die aansluiten bij jouw wensen en doelstellingen.

Wanneer kunnen we beginnen met mijn project?

Neem contact op en maak een afspraak of vul de projectplanner in om vandaag nog te beginnen met je project.

Start met je project

Ben je geïnteresseerd in de diensten die ik aanbied en wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan de projectplanner in of neem contact op om een afspraak te maken.