Webdesign | Er valt online veel meer te halen met je website...
15105
page-template,page-template-vc_templates,page-template-full_width,page-template-vc_templatesfull_width-php,page,page-id-15105,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Domein en hosting

Maak je nooit meer zorgen over website back-ups en de beveiliging van je website.

✓ Domeinaam
✓ Opslagruimte
✓ Dataverkeer
✓ Onbeperkt aantal e-mailadressen
✓ Website beveiliging
✓ Website backup service
✓ CMS updates

WebDESIGN

Wat wil je bereiken met je website? Vertel ons je doel en wij bouwen een website die succesvol naar je doel toewerkt.

✓ Premium WordPress Website
✓ Resultaatgericht en modern website ontwerp
✓ Je website wordt volledig werkend opgeleverd en kan direct online
✓ In een handomdraai zelf teksten en afbeeldingen toevoegen of wijzigen
✓ Geweldige gebruikerservaring op elk apparaat (desktop, tablet en telefoon)
✓ Algemene zoekmachine optimalisatie
✓ Bezoekersaantallen en andere waardevolle statistieken
✓ Volledig beschermd: Beveiliging & backup
✓ Service tot je 100% gelukkig bent met de website
✓ Fotografie (optioneel)
✓ Hosting (optioneel)

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

Wil je meer bezoekers naar je website trekken die op zoek zijn naar je product of dienst? Wij optimaliseren je website om een hogere positie te bereiken in de zoekresultaten van zoekmachines (waaronder Google). Het zoekmachine optimalisatie pakket bestaat o.a. uit:

✓ Nulmeting
✓ Zoekwoorden analyse
✓ Statistieken
✓ Meta tags optimalisatie
✓ Content optimalisatie
✓ Positiescan

Een resultaatgerichte website

Vormgeving

Een onderscheidende en gebruiksvriendelijke vormgeving is een belangrijk aspect van een solide website. Kustlicht zorgt voor een professioneel vormgegeven website met kleuren, afbeeldingen en lettertypes die aansluiten bij de uitstraling van je bedrijf of organisatie.

Onderhoud

In hoeverre wil je de regie van je website in handen hebben? Ik kan je website ontwerpen en onderhouden maar je kan ook je eigen website bijhouden met het eenvoudig te gebruiken CMS WordPress.

Mobiel & tablet

Bezoekerspercentages vanaf tablets en smartphones stijgen nog steeds. Daarom wordt de inhoud van de website grafisch zo ingedeeld dat voor iedere bezoeker met elk apparaat de optimale gebruikservaring wordt gecreëerd.

STATISTIEKEN

Je website wordt geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google. Er wordt een statistieken pakket geïnstalleerd zodat je bezoekersaantallen en andere waardevolle statistieken kunt bekijken.

JE NIEUWE WEBSITE IN 4 STAPPEN

1. Briefing

Om inzicht te krijgen in de wensen en voorwaarden van je project beginnen we met een oriënterend gesprek. Deze briefing kan op afspraak plaatsvinden of online via een vragenlijst. Zodra al je wensen duidelijk zijn voorzie ik je van een offerte op maat.

2. Ontwerp

Ik maak een concept ontwerp voor uw website. Het ontwerp is toegespitst op de wensen die naar voren zijn gekomen tijdens de briefing en welke uiteengezet zijn in de offerte. Zodra er een akkoord is op het ontwerp start de volgende fase.

3. Realisatie

In deze fase wordt het ontwerp omgebouwd tot een volledig werkende website met alle gewenste functionaliteiten. Je ontvangt een voorlopig webadres waarop u de bouw van de website kunt volgen.

4. Test & Online!

Als de website verschillende tests heeft doorstaan en aan al je wensen voldoet lanceren wij je website. Je ontvangt een handleiding en inlogcodes om je website zelf bij te kunnen houden. Het onderhoud van jewebsite kun je indien gewenst uitbesteden.

Neem contact op en begin vandaag nog met het verbeteren van je online resultaten…